Webcammen als stel

Webcammen als stel is vaak een stuk leuker dan alleen. De tijd gaat veel sneller en het is voor een webcamgirl vaak een stuk minder intensief. Webcammen als stel kun je doen als man en vrouw, maar natuurlijk ook als vrouw en vrouw. Alle twee de combinaties zorgen voor extra klanten, het is namelijk iets wat niet zo vaak voorkomt als een webcam model alleen. De extra klanten zijn natuurlijk ook zeker welkom, vooral omdat je de opbrengst nu met elkaar moet gaan delen.

Werken als man en vrouw stel

Als je werkt als een man/vrouw stel, dan dien je met een aantal dingen rekening te houden.

  1. De man kan het best op de achtergrond blijven. De vrouw is namelijk de hoofdrolspeelster, de man kun je zien als een hulp middel. Mocht het zo zijn dat een klant contact probeert te krijgen met de man, dan kun je daar natuurlijk het beste op in gaan. Maar in de regel is de man er alleen om het inbeeldingsvermogen te vergroten bij de klant.
  2. Een vrouw kan uren achter elkaar doorwerken, een man echter niet altijd. Let er vooral op dat de man alleen een orgasme krijgt in een lange show, anders is hij vaak voor een bepaalde tijd “onbruikbaar”. Waar een vrouw een orgasme makkelijk kan faken, ligt dit bij een man een stuk moeilijker. Je kunt aan de gang gaan met vloeibare zeep, komt er een klant achter de truc, dan zal je dit geen goede naam geven.
  3. BDSM een goede optie om langdurig te kunnen werken als man/vrouw stel. Bij BDSM ligt de focus niet direct op het klaarkomen van de man, vooral bij femdom heeft de vrouw het voor het zeggen. Op deze manier hoeft een man niet telkens een orgasme te krijgen, of is het niet erg als het niet meer lukt. Door een show goed op te zetten kun je met zijn twee de hele dag online zijn.
  4. Houd er rekening mee dat sommige klanten het niet kunnen waarderen als een webcamgirl ineens met een man aan het werk is. Sommige klanten kunnen zelfs erg jaloers zijn.
  5. Een dikke huid nodig als man. Zoals hierboven al vermeld, klanten kunnen jaloers zijn. Sommige zeggen dit dan ook, wat vaak alleen als compliment gezien kan worden. Anderen daar in tegen laten dit op een andere manier blijken, door bijvoorbeeld de man af te kraken. Dit soort opmerkingen kun je beter laten gaan en er vooral niet op ingaan, anders krijgt de klant zijn zin ook nog eens. Tevens kun je er andere klanten mee wegjagen. Geef negatieve klanten nooit een podium in je chatbox, anders zullen ze deze overheersen. Zijn ze echt heel vervelend, dan verwijder je ze gewoon uit de chat. Het blokkeren van klanten is niet aan te raden, maar vervelende klanten zit je niet op te wachten.

Werken als stel vrouw/vrouw

Twee vrouwen die samen werken kunnen een groot publiek aantrekken. Er zijn veel mannen die graag twee vrouwen tegelijk zien, vooral als ze ook nog seksuele handelingen bij elkaar verrichten. Het grote voordeel om als twee vrouwen samen te werken is, dat je een veel grotere keuze hebt, in wat voor show je geeft. Er zijn erg veel dingen die jullie samen kunnen doen en het mooie is een vrouw kan makkelijk de hele dag door werken. Je bent niet afhankelijk van een man die iedere keer tijd nodig heeft om bij te komen.

Als je met zijn twee├źn een show gaat geven, dan zijn er een aantal dingen die erg goed werken. Zo doet een voorbind dildo het erg goed als seks speeltje.Elkaar masseren en uitgebreid met elkaar zoenen doet het vaak ook erg goed voor de webcam. Een groot voordeel is vaak dat je geen show hoeft te bedenken. Dit doen de klanten vaak wel voor jullie. Het is dan natuurlijk aan jullie of het voorgestelde uit te voeren is en voor welke prijs.